2013. március 15., péntek

Los Queagomas avagy vicces animációs videók

Miután véget ért az éppen aktuális futamnak, mindenki - azon kívül, hogy várjuk a következőt - egy dologra kíváncsi még. Igen a nyilatkozatokra cikkekre, képekre is, de a vicces animációs videókra is, amik szinte már hozzánőttek ehhez a sporthoz. Szeretjük őket, mert viccesek, jókat lehet rajtuk nevetni, néha bosszankodni...


Most visszaidézzük nektek azokat a régebbi videókat, amikor még nem Vettel volt a középpontban, hanem igen a mi kicsi Brazilunk. 

Sajnos nem mindegyik videó van már fenn interneten, valamint a minőségük sem olyan jó, de azért mindenképpen lessetek bele, ha nevetni szeretnétek! 



2008-as szezon előzetese 



Futam 



Bahrein nagydíj


Európai futamok előzetes



Spanyol nagydíj



Török nagydíj

 Monaco 


Kanada 

Francia


Angol 


Magyar

Belga nagydíj

Olasz nagydíj

Szingapúr  nagydíj 

Japán nagydíj


Kínai nagydíj 

Brazil nagydíj 




Aki kicsit belenézett ezekbe a videókba láthatja, hogy igen erősen Hamilton ellenes  - köszönhetően annak, hogy Spanyolok készítették ezeket az animációkat - így szinte minden helyzetben kifigurázták őt és hát apukáját. Szerintem nagyon vicces. Én jókat nevettem rajta. Kedvencem a Szingapúri előzetes videó, amikor is Hamiltont Massa figurával ébresztik, meg amikor Kimit jégdiscoból kell a futamra szállítani. Nektek melyik a kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése