2013. március 10., vasárnap

Köszöntő...


Sziasztok!

Biztos nem igazán értitek mi ez a blog, miért készült el , mit akarunk vele kezdeni, azon kívül, hogy Felipe Massáról vagyis a hősünkről  szól.  Ezért most szeretnénk nektek elmesélni, hogy tulajdonképpen miért is jött létre ez a blog és mit szándékozunk vele tenni.



Mi ketten már nagyon régóta szeretjük ezt a pici kis Brazil fiút. Sok rajongói oldalt követünk, hozzászólunk, véleményezünk és próbálunk minden helyzetben kiállni mellette. Mégis hiányzott az mindkettőnknek, hogy őszintén leírjuk mindazt, amit gondolunk erről a sportról és Felipéről, hiszen különböző facebookos oldalakon, ezt nehezen lehet megtenni.  Vagy senkit sem érdekel… Persze ennek a veszélye most is fennáll, mégis megpróbálkozunk azzal, hogy itt a blogon, veletek együtt leírjunk mindent, amit gondolunk, legyen szó futamokról, kommentátorokról, csapatutasításról és természetesen Felipe Massáról.

Rögtön le is szeretnénk azt szögezni, hogy mi nem tartozunk azon rajongók közé, akik kedvencét mindig minden helyzetben, csak ajnározzák. Bizony Felipe is hibázik, mint minden ember és hozhat olyan döntést, ami nekünk nem tetszik. Pl hogy hosszabbítani akar a Ferrarival. Ezért nem fogjuk vissza magunkat majd akkor sem, ha éppenséggel nem értünk vele egyet.

De térjünk is vissza a lényegre…

Szeretnénk, ha ez a blog interaktív lenne. Tervezünk közös futam „ nézéseket” , mindig tartunk majd szavazást, lesz hónap videója, hét képe, amit TI fogtok kiválasztani. Legalább is nagyon örülnénk neki, ha egy idő után rákapnátok a dolgokra J Továbbá szeretnénk, ha nem csak a mi írásaink kerülnének fel a blogra, hanem a tiétek is. Mondjátok el mit gondoltok Felipéről, hogy miért szeretitek vagy éppen miért nem. Hogy nektek mitől a hősötök. Had tudja meg mindenki, hogy mennyien vagyunk, hogy igenis rengetegen szeretik őt…

Persze nem csak saját vélemények lesznek az oldalon, hanem friss hírek, fordítások – amennyire nyelvtudásunk és időnk engedi – szeretnénk készíteni futamokról rövid összefoglalót, kitesszük majd a legjobb képeket, videókat, amit itt és a facebook oldalon is lájkolhattok, véleményezhettek.

Tudjuk, hogy Felipének van egy nagyon erős rajongói oldala, de nem szeretnénk senkivel sem vitatkozni, lopni sem fogunk és nem is azért hajtunk, hogy konkurencia legyünk egyszer ,vagy mi megmutassuk, hogy jobbak vagyunk. Nem ez a szándékunk, hiszen tudjuk hogy nem véletlenül olyan híres és kedvelt az-az oldal. Csupán azt szeretnénk, hogy mi is elmondhassuk magunkról azt, hogy ha csak egy kicsit is, de mi is támogatjuk és szeretjük Felipét!



Ha körbenéztek a blogon látjátok jobb oldalt a visszaszámlálót, amit minden futam után kiteszünk, hogy pontosan tudjuk, mikor is lesz a következő nagydíj. Van Chat ablak is, ahová bárki bármikor írthat. Főleg amikor futam van :P Lehettek rendszeres olvasók is, de jobb oldalt cimkéket is fogtok látni, ami megkönnyíti a blogon való eligazodást.  De szintén jobb oldalt, kicsit lejjebb friss híreket is találhattok. Felül megtalálhatjátok a hivatalos versenynaptárat, elérhetőségeinket,  az aktuális VB állását. Persze ezek a fülecskék ahogy a blog is, bővülni fog.  A blogon szabad a kommentelés, névvel vagy név nélkül, de a bejegyzések végén, röviden egy gombnyomással is kifejezhetitek véleményeteket.

Mi nem lájkokra vágyunk hanem arra, hogy megmutassuk milyen jó közösség vagyunk mi  és hogy mindenki lássa a Felipe rajongókat nem nézheti le senki J

Reméljük örömötöket lelitek majd ebben a blogban, mi mindent megteszünk majd azért, hogy érdemes legyen ide feljárni.

Mariann és Zsófi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése